Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

             

Ylpeydellä suomalainenYlpeydellä suomalainen 


Asiakkaitamme mm.

 

 

 

- Teollisuuslaitokset

- Elintarviketeollisuuslaitokset

- Hoitolaitokset

- Palvelukodit

- Liikekeskukset

- Auto- ja koneliikkeet

- Kaupat

- Apteekit

- Pankit

- Tilitoimistot

- Kunnat ja kaupungit

- Seurakunnat

- Vuokra-asuntoyhtiöt

- Koneliikkeet

- Kotitaloudet

- Rakennusliikkeet

- Uimahalli

- Majoitustoiminta

Koronavirus

Lisätty 21.03.2020

Koronavirusepidemian vaikutus kotisiivouksiin

Koronavirusepidemia Suomessa on aiheuttanut muutoksia siivouksiin. Yli 70-vuotiaiden luokse menemistä täytyy kaikkien välttää, jotta voimme suojata tätä ikänsä puolesta erityisessä riskissä olevaa ryhmää.

Kotisiivoukset on kaikki, myös nuoremmille asiakkaille peruttu. Tilanne on harmillinen, mutta haluamme näin suojella kaikkia asiakkaitamme ja henkilökuntaamme koronavirukselta ja sen leviämiseltä. Tarvittaessa voimme auttaa asiakkaitamme kauppaostosten tekemisessä, apteekissa käynnissä tms. ja olemme mieluusti apuna aina kun sitä tarvitaan.

 

Yritysasiakkaillemme olemme pyrkineet kaikille jakamaan tiedotteen kosketuspintojen siivousten tehostamisesta ja tarjolla olevista desinfioivista aineista. Tarpeen vaatiessa ja pyynnöstä käytämme ylläpitosiivouksissakin desinfioivia aineita, eritoten tiloissa joissa on paljon kävijöitä. Olemme varautuneet myös mahdollisiin tartuntatapauksiin ja tilojen desinfiointiin tarvittavin suojavarustein. Henkilökuntaamme on tarkoin opastettu toimimaan hygieenisesti ja turvallisesti. Vaihdamme välineitä usein ja pesemme kaikki siivoustekstiilit 90 - 95 asteessa ja käsittelemme niitä hygieenisesti.

Asiakkaamme ovat ottaneet leviämisen estämisen vakavasti ja kiinnittävät sidosryhmiensä ja työntekijöidensä turvallisuuteen erityistä huomiota. Laadukkaan siivouksen merkitys korostuu tällaisena aikana.