Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

             

Ylpeydellä suomalainenYlpeydellä suomalainen 


Asiakkaitamme mm.

 

 

 

- Teollisuuslaitokset

- Elintarviketeollisuuslaitokset

- Hoitolaitokset

- Palvelukodit

- Liikekeskukset

- Auto- ja koneliikkeet

- Apteekit

- Pankit

- Tilitoimistot

- Kunnat ja kaupungit

- Seurakunnat

- Vuokra-asuntoyhtiöt

- Koneliikkeet

- Kotitaloudet

- Rakennusliikkeet

- Majoitustoiminta

Laadukkaampaa kiinteistöjen kunnossapitoa ja siivousta, paikallisesti

Yrittäjät Nina ja Matti Mantere, sekä joukko mahtavia kiinteistöpalveluammattilaisia palveluksessasi!

Tuotamme korkealaatuisia ja monipuolisia kiinteistöpalveluja asiakkaillemme pitkällä kokemuksella. Joukkoomme kuuluu yhteensä noin kolmekymmentä työtään ja asiakastaan arvostavaa ammattilaista, joista jokainen osaltaan muodostaa yrityksemme juuri sellaiseksi kuin se on.

Yrityksemme on muuntautumiskykyinen ja kehitämme palvelutarjontaamme aina asiakaslähtöisesti. Laajaa osaamista ja kattavaa yhteistyöverkostoamme hyödyntäen voimme luvata alan parhaan asiakaspalvelun tason. Yhdellä yhteydenotolla saa asiakas kaikki palvelut vaivatta ja jonottelematta. Ei ole väliä, ottaako yhteyttä Siivouspalveluun vai Kiinteistöhuoltoon, avun saa molemmista lähes kaikkeen maan ja taivaan välillä. 

Henkilöstömme on tarkkaan valikoitunutta, paikallista ja hyvin perehdytettyä työhönsä. Sitouttaminen, työturvallisuus ja työhyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja kysymyksessä ollen kallein voimavaramme - työntekijät. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että alan maine myös työntekijöiden keskuudessa kasvaa, jotta tulevaisuudessakin olisi saatavilla laadukasta kiinteistöpalvelua ja puhtauspalveluita ja niille osaavia tekijöitä. Pyrimme työnantajanakin olemaan parasta A-luokkaa, vain siten voimme luvata olevamme palveluntuottajanakin parasta A-luokkaa. 

Maksaessasi palveluistamme, tiedät meidän huolehtivan kaikki vastuumme. Tehdystä työstä maksetaan aina kilpailukykyinen palkka, eikä työtä mielestämme voi mitoittaa työnantaja. Asiakas tietysti saa määrätä työlle keston, mutta työnantajana maksamme aina enemmän kuin minimipalkan kaikesta tehdystä työstä ja aina reilusti. Huolehdimme verot ja yhteiskunnalliset velvollisuudet 100% Suomeen. Työntekijämme ovat pysyviä, luotettuja ja muodostuvat tutuksi asiakkaalle, täten tuoden turvaa niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Tarjoamme aina tarvittaessa useamman käsiparin verkostostamme, joten isompikaan työ ei jää tekemättä.

Haluamme kantaa vastuumme myös elinympäristöstämme, niin ihmisistä, kuin luonnosta käyttäen ekologisia ja turvallisia työtapoja, välineitä ja aineita. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaan toiveet ja arvot, arvostamme niitä ja toimimme parhaan kykymme mukaan niiden mukaisesti.